E-scooter leasen

E-scooter leasen? De elektrische scooters zijn bezig met een geweldige opmars en verschijnen steeds vaker in het dagelijkse straatbeeld. Zo’n elektrische scooter is een aanwinst voor zowel jong als oud. Het rijden op zo’n scooter brengt veel voordelen met zich mee: zo rijd je namelijk geheel geruisloos, CO2-vrij en hoef je niet meer te tanken. En dat merk je in jouw portemonnee. Uiteraard lease (kopen op afbetaling) je zo’n elektrische scooter bij de specialist. Elektrischescooter-XL heeft een ruim aanbod elektrische scooters van de bekende topmerken als Super SOCO, La Souris, Niu, Lifan en Kymco. Deze elektrische scooters rijden 100% elektrisch en zijn leverbaar in de kleuren mat zwart en wit. Daarnaast heeft dit type scooter een smal, compact stuur en beschikt het over een ruime opbergruimte onder het zadel en het nog een handschoenenvakje in het beenschild. Tevens is hij handig op te bergen. En dan dat is ideaal in de drukke stad. Een E-scooter leasen doe je dus bij Elektrischescooter-XL.

E-scooter leasen

E-scooter leasen bij Elektrischescooter-XL

De elektrische scooter wint terrein aan populariteit. En dat heeft een goede reden. Elektrisch rijden is namelijk een schone manier van vervoer en kent een aantal interessante voordelen. Vooral in de grote stad, waar al veel luchtvervuiling aanwezig is, is de scooter die rijdt op elektriciteit een uitkomst. Herrie en stankoverlast is niet aan de orde en je spaart tegelijkertijd een hoop kosten uit. Bij Elektrischescooter-XL.nl ben je verzekerd van een snelle en betrouwbare service. Onze dienstverlening proberen we continue te analyseren en verbeteren. Ook qua prijs zijn we scherp; we leveren je elektrische scooter tegen een zeer scherpe prijs en bezorgen hem door heel Nederland zelfs gratis aan huis! Bezoek snel één van onze showrooms om inspiratie op te doen voor jouw nieuwe E-scooter. Heeft je Elektrische Scooter een reparatie of onderhoudsbeurt nodig? Geen probleem! In de werkplaatsen van La Souris Scooters staan onze ervaren monteurs zes dagen per week voor je klaar voor scooter onderhoud, scooter reparatie en taxatie van scooters.

Jouw voordelen bij Elektrischescooter-XL

Een E-scooter leasen bij Elektrischescooter-XL biedt jou de volgende voordelen:

  • Ruim aanbod E-scooters
  • 5 tot 10 werkdagen levertijd
  • Garantie op alle scooters
  • Grote voorraad e-scooters

Ik lease mijn elektrische scooter bij Elektrischescooter-XL

Doordat wij de elektrische scooters zelf importeren en direct aan jou kunnen leasen, zonder tussenkomst van een dure scooter dealer, kunnen wij betaalbare elektrische scooters leveren van hoge kwaliteit. Wij kunnen je dan ook de laagste prijs garanderen! Droom jij ook van een elektrische scooter, maar heb je er op dit moment het geld niet voor? Dan is een E-scooter leasen dus dé oplossing. Je kunt bij ons dan een E-scooter kopen en betalen op het moment dat het uitkomt.

Bekijk onze scooters