Over Elektrischescooter XL

Wij zijn Elektrische scooter specialist
Een elektrische scooter kopen van goede kwaliteit en tegen de beste prijs? Dan ben je bij Elektrischescooter-XL.nl aan het juiste adres. Doordat wij de E-scooters zelf importeren en direct aan jou verkopen, zonder tussenkomst van een dure scooter dealer, kunnen wij betaalbare elektrische scooters leveren van hoge kwaliteit. Wij kunnen je dan ook de laagste prijs garanderen! Droom jij ook van een Elektrische scooter, maar heb je er op dit moment het geld niet voor? Dan is een E-scooter leasen dé oplossing. Je kunt een Elektrische scooter kopen en betalen op het moment dat het uitkomt.

Reparatie & onderhoud
Heeft je Elektrische Scooter een reparatie of onderhoudsbeurt nodig? Geen probleem! In de werkplaatsen van La Souris Scooters staan onze ervaren monteurs zes dagen per week voor je klaar voor scooter onderhoud, scooter reparatie en taxatie van scooters. Ook kun je bij ons terecht voor schadeherstel of om scooteraccessoires aan je E-scooter te laten toevoegen.

De beste service & prijs
Bij Elektrischescooter-XL.nl ben je verzekerd van een snelle en betrouwbare service. Onze dienstverlening proberen we continue te analyseren en verbeteren. Ook qua prijs zijn we scherp; we leveren je Elektrische scooter tegen een zeer scherpe prijs en bezorgen hem door heel Nederland zelfs gratis aan huis!